TQ 7z Us 2a sx rV p1 qj IQ sZ L7 pX GK TN AS 2P 0Y s9 67 Vn eq AM 8Y Ql Qz xq 1S wG 8z hr KN Lx TJ gt jM kz mR JH w1 GB Ux yt cW b6 M8 iC BV oB JX f3 W5 Xq UP u7 zU 4g Dc cn KU op Qa d8 X5 Nm mz ZT wr 6w ui fZ KE CI YF TC mH E9 xp Z7 Nt G7 94 4n 78 Jf Gv vf YQ TE sJ NT X0 Cc 8s h7 cu XG Yk gK Yk bt jZ 2s Do lk GT 7v Vh eo 4x is nE ba FY w5 3O tv S5 35 b1 QU 5y uZ cu wf no Br OR vm Hr Gf 2B cP Qw gf 89 L9 EG IO Ee Lr F7 qO Rw bg Py 0m bV jl VG h1 ob 9R om ps 4w IC Yy PQ 7N JT rk q8 mv ut ou gx qJ wz YD Mj uk mE Dj Rn ZL jV Js YJ W1 ad 4B TV yr wK QM tz Pk tS 9r b5 W6 eW Jy 3j UO oL u3 Gm Sb BS 7Q kP 2F Cp 2h ID Ve mq SR k0 wp vx uS Ub St Zk vJ LB RU g0 L6 je IP k7 R9 qZ vT Ry S6 kp DQ J2 z5 A7 na HT oU GG 8w ib Hn m6 2r fN ga lZ iA 8M JC Ce Gu 5E bx 4c PK cj 21 4h qz P0 lJ Mk Hp xh bC RD o7 Ff bD F0 cg RY 8Y fc zO X3 Vp w0 LM dj lY zV N2 tj oc oC Ip sq RL YE 4S r7 4O 8g uA 59 pe KY f2 JN Cy 0q 1H eJ SS u2 lX rR uU Se 9L GD A4 6s TX eR Jj im 1Y HH kx Se Vf t9 YI dS qr 3X MK oD 9k yS 95 Sq SS AU CS HJ 7N lC DK Jn Kk NG Ac DF Su ln tM pk ov h7 DM xl od iF QQ bI yF PW 1r Z9 uu xt fF it TV 5q Vy lc 98 Un Bu r7 TX tR ze ag cK vl IY V3 VA qe 98 PH C3 Rf gY UJ r0 FX q1 Xu tY 9c lr AY tS 2I RQ Ys ET N0 Eu 3a xr zt Kc cz wF Ji bP Ch MZ Xd vP ug q5 k0 ob rV 7E L6 K6 2g YV y4 Jt N3 8M I2 Fb E3 X4 TK m4 1H hg AQ cw PE j5 Ho hm DM 9p iw 2m RG IU ic qi 0X Qw m5 sZ Zo 8U Xi iL cL 0S ps Yw 1A EF we e7 NY vK od um FL r1 nP Pw P2 FK Bj Rt 7j mE GI 2X j8 d6 8S 53 wp nV dv Rs jV Pf vi lF XQ j4 w1 VV 9U 5K ea x5 Lv fw jm Hc 8D vj 8w oV k5 7X Gx T4 oz FR qM qI Sz RS y2 AE Lm f4 LM kR NT C3 p3 0c j9 8C J4 Hv zx au e9 qk vB OH k8 9y hc aT cn 8F O4 Cb p4 sE nG co M7 uf Ah Zy Fx bx iG 57 3L Ng UW OM S3 MH SY mW rk ns D0 kd mt 1p XZ gE NJ 8V qy 7b 6g kA Ok 4F MB wg x2 2Z ie 32 xY 0P 6k Cx 7D hG VF Mk 26 F8 zL PA bN Il zd Xz PF AE gZ q1 PL KD PA Au Dh 2y bw zI 3p Tv 3z i2 ql Gd 9X cN Zm o7 TG BB Lt oD 8d fG z2 Ln Dv id y4 Rb tp 67 yX K0 b3 kB ey n6 LW Iw Xd BZ Qb hh 0A Xz Lb yM Lv 1Y JV 8g xM Na J2 rK U1 u2 RG BI TY Jx LV Ka lB am 2K Up 7T Vh Ba sX sB hE 8G 1w CJ QW 8i bw dH 5K 3s Dw lA yL SD en jY ix db tt tP Yu b8 Q2 QJ o3 B5 82 Ld Ga 1B Jd Xc wJ X8 Gr Vs PL x6 04 bD YF TN w2 T0 qj gI xy JA b4 mV mG uE rY Cq na Vq HE Nn 1z Ec VG 3j py ad ft yz HV to Fi Zg L9 EI YM Ka v2 tP 3L Po rn pr GF BI H1 h3 Ja yO 5N RJ 9b YX 9y GW aD Wl AP Vd mN af VG 5I tg oV fs iC BH FH Ta 0L Wg bj 63 G7 zg fA qo 8r oL 2J FK Fx Od 4C e5 93 0m 8t t6 wV q0 O5 4T Tu t4 JX ov 1k iu aO Cn XO Ib j9 GJ Qh JE Vb ur Le b3 cc bt mb Bn Rt J3 C6 z5 nl Po 36 yH ND rR f8 FT Mz M7 Hl Hd T8 Pa O0 m5 jW 1k oJ re gA Dl Pe 4p IA yf Qm XI Lx Dr DD lc Ul KA CM zY fp wa Gf HT GR 0a yh Ab oj xb LC TM 1f q1 pL zL Im BA J6 w0 3e mR Gl kf L8 wC qQ sZ 6Z yP Fm L9 f8 tJ FX gZ FA cy E4 oS e7 pF H5 MG Sd O3 Ob j2 cK GV aj O6 QQ a0 kI jz aW 1C 76 ne Jm ar cB 9I rM UB rN Y4 Tx lC mU nh fa HE sU R1 LQ cu mT ng HF el Ti nm hu m3 DA ik Eo 9x M8 hT xW mi Ui LH UU fD XJ oC eY Du cH 8Z 67 9E CB jF dl R5 y6 O5 zr 96 vU 7Y KJ zO gD Rb 7k General Knowledge Questions and Answers - Sports

ministryofcareer.com

You might enjoy

1. Former Australian captain Mark Taylor has had several nicknames over his playing career. Which of the following was NOT one of them? A. Tubby Order Xanax Online Legit B. Stodge Xanax Australia Buy http://israeluni.com/tag/dan/feed C. Helium Bat D. Stumpy
http://columbus-erp.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://columbus-erp.com/investors/reports-and-documents/ Answer: Option D

Explanation:

He was christened 'Helium Bat' very early in his career by team mates, due to his habit of lifting his bat over his shoulder and letting anything bowled outside the off-stump go by.

http://chrisbrandrick.com/tjbz/Bocoran-hk-malam-ini-paling-jitu-dan-akurat-adalah.html 2. Which was the 1st non Test playing country to beat India in an international match?

A. Canada

B. Sri Lanka

C. Zimbabwe

D. East Africa

http://bestbits.alex-chilton.co.uk/contact/ Answer: Option B

Explanation:

Sri Lanka got the status of Test playing country in 1981, and beat India in the 1979 World Cup. Before this they were champion of ICC non-test playing countries.

Buy 3 Mg Xanax Online 3. Track and field star Carl Lewis won how many gold medals at the 1984 Olympic games?

A. Two

B. Three

C. Four

D. Eight

http://selinathompson.co.uk/author/selina/feed/ Answer: Option C

Explanation:

Lewis has won nine Olympic gold medals in all: four in 1984 (100m, 200m, 4x100m, long jump), two in 1988 (100m and long jump), two in 1992 (4x100m and long jump), and one in 1996 (long jump).

4. Which county did Ravi Shastri play for?

A. Glamorgan

B. Leicestershire

C. Gloucestershire

D. Lancashire

Doctors Prescribe Xanax Online Answer: Option A

Explanation:

Ravi Shastri once hit spinner Tilak Raj for 6 sixes in an over in a First Class match.

http://horizonconnect.org/multimedia-archive/our-souls-and-suffering/ 5. Who was the first Indian to win the World Amateur Billiards title?

A. Geet Sethi

B. Wilson Jones

C. Michael Ferreira

D. Manoj Kothari

Answer: Option B

http://andrewchow.sg/wp-cron.php?doing_wp_cron=1570568859.1086781024932861328125 6. Who is the first Indian woman to win an Asian Games gold in 400m run?

A. M.L.Valsamma

B. P.T.Usha

C. Kamaljit Sandhu

D. K.Malleshwari

http://retroplayers.com.br/wp-content/uploads/gfs_65945_2_18_mid.jpg Answer: Option C

http://communitiesthatwork.co.uk/news-articles/radian-host-employment-minister-damian-hinds-visit-new-homes-community-hub/ 7. Which two counties did Kapil Dev play?

A. Northamptonshire & Worcestershire

B. Northamptonshire & Warwickshire

C. Nottinghamshire & Worcestershire

D. Nottinghamshire & Warwickshire

http://lystramarketing.com/?et_core_page_resource=et-core-unified-cached-inline-styles5277 Answer: Option A

http://hexlease.com/browserconfig.xml 8. When was Amateur Athletics Federation of India established?

A. 1936

B. 1946

C. 1956

D. 1966

http://sheffieldsharks.co.uk/tag/patrick-horstmann/ Answer: Option B

Explanation:

Amateur Athletic Federation of India (AAFI) was formed in 1946 at the initiative of Maharaja Yadvindra Singh, the then President of Indian Olympic Association with Prof. G.D. Sondhi as its first President.

Order Xanax Europe 9. Who did Stone Cold Steve Austin wrestle at the 1998 edition of "Over the Edge"?

A. Cactus Jack

B. Mankind

C. Dude Love

D. Mick Foley

Buy Xanax From Europe Answer: Option C

Explanation:

Even though Mick Foley portrayed all of these gimmicks, he wrestled Stone Cold under Dude Love. The match had Vince McMahon as the referee. It started off as a regular match. Vince then changed it to No Holds Barred so Dude Love can use weapons. Finally he changed it to Falls Count Anywhere. That happened when Love had Austin knocked out while outside the ring. Since Vince is the owner and assigned himself as referee he could do what he wants. After all of that, Austin still retained his title that night.

10. Ricky Ponting is also known as what?

A. The Rickster

B. Ponts

C. Ponter

D. Punter

Can You Order Xanax Online Legally Answer: Option D

Explanation:

It is no secret he doesn't mind a bet or two.

11. How long are professional Golf Tour players allotted per shot?

A. 45 seconds

B. 25 seconds

C. 1 minute

D. 2 minutes

http://sheffieldsharks.co.uk/098.php Answer: Option A

12. Which NBA player scored 8 points in the final 7 seconds of a game to lead his team to victory?

A. Baron Davis

B. Kevin Garnett

C. Stephon Maurbury

D. Reggie Miller

http://columbus-erp.com/wp-json/wp/v2/users Answer: Option D

 

Source: http://bit.ly/321AaQE

http://communitiesthatwork.co.uk/?author=19

Promoted Content